Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Функціонування



Це завершальний етап адаптації, який характеризується поступовим подоланням професійних і соціально-психологічних проблем і досягнення стабільного рівня роботи.

Успіхи новачка в період адаптації мають відслідковуватися безпосереднім керівником, наставником і менеджером з персоналу, які періодично обговорюють з ним досягнуті результати і поточні проблеми виробничого і міжособистісного характеру, якщо такі проблеми виникають.

Тривалість процесу адаптації є індивідуальною. Досвідчені менеджери з персоналу мають власну статистику за окремими категоріями працюючих щодо виходу на плато ефективності. Слід мати на увазі, що довша за середню тривалість адаптації не є достатньою підставою для адміністративних висновків. «Повільні» новачки можуть досягти більшої якості роботи, ніж ті, хто швидко виходить на стабільний індивідуальний рівень.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 176 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...