Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Електронна пошта і факс



У дійсний час найбільш розповсюдженими засобами обміну даними за допомогою телефонного апарата стає факс. Він складає значну частину комунікаційного середовища і стає найбільш кращим способом інформаційного обміну за допомогою технічних засобів.

Робота з факсом дозволяє відправляти й одержувати факсимільні повідомлення через телефонний апарат, як шухляда для вхідної і вихідної пошти Піднімаючи трубку телефонного апарата, можна керувати роботою факсимільного зв'язку Текст факсимільного повідомлення можна підготувати точно так саме. як і повідомлення електронної пошти, більш того до факсимільного) повідомленню можна приєднати будь-який документ. Телефонний апарат використовує спеціальний драйвер печатки, пері направляючий нібито виведений на печатку документ на факс для передачі його одержувачу інформації.

Одним з основних переваг використання факсів для відправлення й одержання факсимільних документів є зниження витрат на роботу з паперовими документами.

Недоліком використання цього технічного засобу є ті. що при необхідності пересилання по факсу паперового документа, що не зберігається у вашому персональному комп'ютері, потрібно наявність сканера для перетворення документа в електронну форму і пересилання його по факсу. Однак, якщо ви рідко пересилаєте паперові документи, те використання факсу буде прекрасним вибором.

Засоби оргтехніки в офісних процедурах і процесах застосовуються для виконання різних операцій по обробці документованої чи інформації ж зв'язаних з організацією управлінської чи іншої праці.

Винятково прогресивний розвиток засобів інформаційних технологій. у тому числі і засобів оргтехніки. Дозволяє впроваджувати в практику роботи офісу елементи безпаперової технології, у якій інформаційний обмін між компонентами офісної системи буде здійснюватися за допомогою електронних комунікаційних засобів; збереження й обробка інформації за допомогою ПК і різного периферійного устаткування, у тому числі засобів микрографии, копіювання і тиражування офісної документації за допомогою сучасного копіювального устаткування, що дозволяє крім процедур копіювання і тиражування виконувати цілий комплекс допоміжних операцій по електронному монтажі документів, їх наступній обробці.

Перехід від традиційних методів збереження, пошуку, обробки і поширення інформації до нових способів і технологій, заснованим на сучасних засобах організаційної техніки вимагає іншого підходу до класифікації засобів оргтехніки, оскільки перелік технічних засобів, що існував, у даний година піддався корінній зміні, як у частині елементної бази, так і частини технологічних, эргономических і інших характеристик.

Більшість користувачів засобів оргтехніки працюють зі Сканером називається пристрій, що дозволяє вводити в комп'ютер образи зображень, представлених у виді тексту, малюнків, слайдів, фотографій і іншої графічної інформації. Незважаючи на статок різних моделей сканерів у першому наближенні їхню класифікацію можна провести усього по декількох ознаках. Наприклад, по кінематичному механізмі сканера і по типі зображення, що вводитися

У дійсний час усі відомі моделі можна розбити на два типи: ручний і настільний. Існують і комбіновані пристрої, що сполучать у собі можливості і тихнув і інших.






Дата публикования: 2015-07-22; Прочитано: 336 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...