Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Використання засобів комп'ютерної техніки: персонального комп'ютера, принтера, сканера, мережі Інтернет



Сучасної людини важко уявити собі без різних засобів зв'язку. Пошта, телефон, радіо й інші комунікації передіяли людство в єдиний «живий» організм, змусивши його обробляти величезний потік інформації. Підручним засобом для обробки інформації ставши комп'ютер.

Однак масове використання окремих, не взаємозалежних проблем: як зберігати використовувану інформацію, як зробити її загальнодоступної, як обмінюватися цією інформацією з іншими користувачами, як спільно використовувати дорогі ресурси (диски, принтери, сканери, модеми) декільком користувачам. Рішенням цих проблем є об'єднання комп'ютерів у єдину комунікаційну систему – комп'ютерну мережу.

Прибудую печатки призначені для висновку на папір (а деякі на спеціальну плівку) символьної чи графічної інформації. Найбільше часто в персональних комп'ютерах як пристрої печатки використовуються принтери, а іноді і плоттери.

Пристрої друку

Принтери Плотери





Дата публикования: 2015-07-22; Прочитано: 280 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...