Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вимоги до структури звіту з виробничої практики з менеджменту



На остаточне оформлення звіту з практики студенту відводиться 4-5 днів у кінці практики із звільненням на цей час від всіх виробничих та інших робіт.

Звіт з виробничої практики повинен вміщувати наступні структурні елементи:

щоденник виконання виробничої практики з менеджменту;

титульний аркуш;

календарний графік виконання виробничої практики з менеджменту;

зміст звіту з виробничої практики з менеджменту (Додаток В);

текстову частину, оформлену відповідно до програми та вимог з виробничої практики з менеджменту;

висновки;

пропозиції;

перелік літератури;

додатки.

ТИТУЛЬНИЙ АРКУШ повинен бути заповнений студентом та містити підписи студента, керівника від бази практики та керівника від кафедри. Бланк титульного аркуша представлена в Додатку Г.

У КАЛЕНДАРНОМУ ГРАФІКУ виконання з виробничої практики з менеджменту зазначені: тематичний план практики, терміни її виконання і звітності. Завдання на виробничу практику підписує керівник практики від кафедри менеджменту організації та зовнішньоекономічної діяльності. Бланк календарного графіку заповнюється студентом і додається до звіту. Бланк цього документу представлений у Додатку А.

ЗМІСТ звіту з виробничої практики з менеджменту визначається її розділами і темами, передбаченими програмою з виробничої практики. Зміст включає наступні структурні елементи: вступ; послідовно перелічені назви усіх розділів, тем; висновки; пропозиції; перелік літератури; додатки.

ТЕКСТОВА ЧАСТИНА звіту з виробничої практики з менеджменту складається із розділів, тем, визначені програмою виробничої практики. У кінці кожного структурного розділу звіту формулюються висновки із логічним переходом до розгляду наступного завдання (теми, розділу). У звіті повинні бути розкриті всі завдання кожної теми виробничої практики з менеджменту.

У загальних ВИСНОВКАХ звіту з виробничої практики підводяться підсумки проходження практики, наводяться одержані результати. Висновки нумеруються і формулюються відповідно до кожної теми виробничої практики з менеджменту. Тобто кількість нумерованих висновків повинна відповідати кількості тем, передбачених програмою практики. У кінці висновків підбиваються узагальнені підсумки із логічним переходом до практичних пропозицій.

ПРОПОЗИЦІЇ щодо удосконалення господарсько-фінансової діяльності бази практики, як і висновки, нумеруються і формулюються відповідно до кожної теми. У кінці підбивається висновок.

Перелік літератури включає в себе джерела, що використано студентом при виконанні завдань виробничої практики з менеджменту: нормативно-законодавчі акти, наукові праці вітчизняних та зарубіжних теоретиків, спеціальна література, фахові видання, матеріали бази практики, інформаційні ресурси мережі Internet. Перелік літератури формулюється відповідно до ДСТУ ГОСТ 7.1:2006 «Система стандартів з інформації, бібліотечної та видавничої справи. Бібліографічний запис. Бібліографічний опис. Загальні вимоги та правила складання». Зразок оформлення літератури наведено у додатку Д.

У ДОДАТКАХ наводяться допоміжні матеріали: копії документів, витяги із законодавчо-нормативних документів, звіти, інструкції/положення/правила, результати соціологічних та маркетингових досліджень, громіздкі таблиці, рисунки тощо.





Дата публикования: 2015-04-09; Прочитано: 601 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...