Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ТЕМА 1. Публічне адміністрування в організації



На практиці студент досліджує територіальні громади та органи місцевого самоврядування, що впливають на діяльність підприємства; визначає вплив організації на місцеве самоврядування; встановлює взаємозвязок і взаємозалежність політичної та економічної влади на підприємстві.

Завдання 1. Обґрунтуйте вплив, який здійснюють територіальні громади та органи місцевого самоврядування на діяльність підприємства, де Ви проходите практику. Опишіть позитивні та негативні напрями впливу на підприємство.

Завдання 2. Опишіть вплив, який здійснює підприємство, де Ви проходите практику, на забезпечення ефективності державного, місцевого управління?

Завдання 3. Наведіть приклади та проаналізуйте управлінські рішення, які мали місце на підприємстві, де Ви проходите практику, та були прийняті за результатами введених в дію нормативно-правових актів органів місцевого самоврядування. Опишіть наслідки цих рішень.

Завдання 4. Обґрунтуйте взаємозв'язок і взаємозалежність політичної та економічної влади на прикладі підприємства, де Ви проходите практику. Логіку своїх тверджень підтверджуйте чинними нормативно-правовими актами.

Завдання 5. Обґрунтуйте напрями практичного впровадження закону централізації та децентралізації влади на рівні державної влади, органів місцевого самоврядування та підприємства, де Ви проходите практику.





Дата публикования: 2015-04-09; Прочитано: 303 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...