Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Порядок оформлення щоденника з виконання виробничої практики з менеджменту



Протягом всього періодувиробничої практики з менеджменту студент зобов’язаний вести щоденник (виданий представником центру зв’язків із виробництвом університету), в якому записує вид роботи, місце, свої спостереження відповідно до виконуваної роботи. Щоденник повинен включати такі розділи: титульний аркуш; відмітки про проходження практики; інструкція студенту-практиканту; рекомендації щодо ведення щоденника; організаційні питання; графік проходження практики; щоденні записи; індивідуальні завдання студенту-практиканту; пропозиції щодо покращення роботи; допомога виробництву; виробнича характеристика на студента-практиканта; екскурсії на суміжні організації; відмітка керівника практики університету про контроль за роботою студента-практиканта.

Щоденник з виконання виробничої практики є невід’ємною частиною звіту з цієї практики. Звіт про практику без щоденника не може бути прийнятим кафедрою менеджменту організацій та зовнішньоекономічної діяльності.

Записи в щоденнику проводяться кожного дня практики, незалежно від того, що встановлене планом завдання виконується протягом декількох днів. Також у щоденнику записується фактичне виконання робіт впродовж дня роботи. У колонці:

«Тема практики» записується один раз тема, передбачена програмою;

«Місце роботи» вказується не загальне місце роботи, а конкретне робоче місце;

«Короткий опис проблемної роботи» коротко записується зміст роботи, виконаної на даному робочому місці;

«Відмітка керівника практики про якість виконаної роботи» роблять записи керівники, призначені за наказом керівника організації (організації, установи), і які здійснюють контроль виконанням практики. Відмітка безпосереднього керівника практики від організації проводиться за кожне окреме завдання і розділ теми.

Окрім записів змісту виконаної роботи в щоденнику, студент у процесі практики накопичує відповідно до завдань програми практики організаційно-правові документи, оперативну інформацію, бухгалтерські й статистичні звіти, основні показники діяльності бази практики, інші матеріали і додає їх до загального звіту із практики. На цій підставі студент складає письмовий звіт про виконання програми практики.

Студент в обов’язковому порядку повинен поставити печатки бази практики у щоденнику з виконання виробничої практики, а саме на стор. 2 (відмітки про проходження практики) та на стор. 23 (виробнича характеристика на студента-практиканта).

За результатами виконання програми практики, на підставі щоденника і письмового звіту студента-практиканта, керівник практики від організації (організації, установи) складає ВІДГУК щодо наслідків проходження студентом практики, у якому вказується період проходження практики, назва бази практики, конкретний підрозділ або робоче місце, де студент проходив практику; надається характеристика роботі студента, оцінюється самостійність виконання завдань, участь у роботі організації, якість та своєчасність виконання тематичного плану практики; визначається відповідність завданням, передбачених тематичним планом практики; вказуються недоліки в роботі студента на базі практики; зазначається рекомендація щодо захисту звіту та можливої оцінки діяльності студента; вносяться пропозиції щодо займаної ним посади після закінчення вищого навчального закладу (Додаток Б).






Дата публикования: 2015-04-09; Прочитано: 1432 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...