Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Підведення підсумків виробничої практики з менеджменту



Підведення підсумків виробничої практики з менеджменту проходить через послідовність наступних етапів:

1. Звіт з виробничої практики студент реєструє на кафедрі менеджменту організацій та зовнішньоекономічної і здає на перевірку керівнику практики за 2 дні до її закінчення.

2. Після перевірки поданих студентом щоденника, звіту про проходження практики, а також відгуку керівника від бази практики про результати, керівник від кафедри надає рецензію. завідувач кафедри на цій підставі вирішує питання про допуск студента до захисту. У випадку, якщо завідувач кафедри не вважає за можливе допустити звіт студента до захисту, це питання розглядається на засіданні кафедри. Витяг з протоколу засідання кафедри подається декану факультету, який готує доповідну записку ректору університету.

3. Призначається день захисту та призначається комісія. До складу комісії із захисту звітів з виробничої практики включаються керівник практики від кафедри та провідні викладачі випускних кафедр, які викладають студентам-практикантам спеціальні дисципліни. Оголошення про захист виробничої практики з менеджменту заздалегідь вивішують на кафедрі, в якому визначені: день, час, аудиторія, склад комісії, дата та група, в якій проводиться захист.

4. Для доповіді студенту надається до 10 хвилин. За цей час він повинен висвітлити основні питання виконаної роботи, висновки та пропозиції. Головна увага надається обґрунтуванню пропозицій випускника, економічній ефективності та можливості їх впровадження в практичну діяльність організації.

5. Після доповіді студента-практиканта члени комісії можуть ставити запитання та надавати зауваження щодо виконання виробничої практики з менеджменту.

6. Результати захисту звіту з виробничої практики визначаються керівником та членами комісії. Відповідний запис про оцінку робиться на титульному аркуші звіту, в листі оцінювання (Додаток Е), відомості обліку успішності та в індивідуальному навчальному плані студента. Оцінка студента за практику враховується нарівні з іншими оцінками, що характеризують успішність студента.

Студент, який мають академічну заборгованість, не допускається до проходження виробничої практики з менеджменту. Студент, який не виконав програму з практики і отримали незадовільну оцінку при захисті звіту, та у разі несумлінного ставлення до практики, порушення дисципліни або повної непідготовленості з програми практики, не допускається до атестації.

Підсумки практики обговорюються на засіданні кафедри менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності, де обговорюються успішність студентів, питання організації й ефективності проведення практики, відповідність баз практики сучасним вимогам тощо.





Дата публикования: 2015-04-09; Прочитано: 359 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...