Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Критерії оцінювання виробничої практики з менеджменту



Студент-практикант має продемонструвати вміння: логічно та аргументовано викладати матеріал; коректно використовувати статистичні, математичні та інші методи; проводити власні дослідження; володіння навичками узагальнення; формулювання висновків; працювати з інформаційними джерелами; ініціювати та обґрунтовувати інноваційні підходи та напрями вирішення задачі, що досліджується. Критерії оцінювання виробничої практики з менеджменту перелічені в додатку Ж.

Звіт з виконання виробничої практики з менеджменту, в якому розкрито не всі завдання тем, визначених програмою практики, прореферовано необхідні літературні джерела, проаналізовано відповідні інформаційні та статистичні бази даних, проведено дослідження, сформульовано висновки без необхідного їх обґрунтування допускається до захисту, проте може бути оцінений на оцінку - «задовільно».

Звіт, в якому розкрито всі завдання тем, визначених програмою практики, зроблено власне оцінювання використаних матеріалів і літературних джерел, самостійно проаналізовано підібраний матеріал, звітні дані бази практики, проведено комплексні дослідження, зроблено висновки та сформульовано пропозиції, проте вони не є достатньо аргументованими, є віртуальне представлення результатів та спостерігається неохайне оформлення звіту, він може бути оцінений на оцінку - «добре».

Звіт, в якому розкрито всі завдання тем, визначених програмою практики, зроблено власне оцінювання використаних матеріалів і літературних джерел, використано сучасні методи дослідження, проведено комплексні наукові дослідження, розрахунки і на їх основі - аргументовано висновки та обґрунтовано пропозиції, а сам звіт виконаний відповідно до чинних вимог, робота може бути оцінена на оцінку - «відмінно».

Результати захисту звіту з проходження виробничої практики з менеджменту оцінюються з використанням Європейської кредитно-трансферної системи (за шкалою «А», «В», «С», «D», «Е», «РХ», «Р»); національної системи («відмінно», «добре», «задовільно», «незадовільно»); власної системи ВНЗ (наприклад, за 100-баловою шкалою); комплексної системи оцінювання.






Дата публикования: 2015-04-09; Прочитано: 464 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...