Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Аналіз уроку теоретичного навчання



Дата: 21.04.06р.

Група: 14БПпіт

Присутні: 21 студентів

Дисципліна: Технологія роботи з ПЕОМ

Викладач: Москалець Зінаїда Миколаївна

Тема: Створення електронної презентації. Налагодження презентації

Мета: Навчити студентів створювати та налагоджувати електронні презентації

Тип: лекція

Урок почався своєчасно. Викладач та студенти до уроку були готові. Викладач мала: план уроку, наочні посібники (публікації різних типів), запитання були підготовленні заздалегідь. Учні мали конспекти.

Структура уроку була така:

1. Організаційна частина 2–3хв.

2. Вступний інструктаж

Викладач повідомила тему та мету уроку, перевірила присутніх студентів

3. Поточний інструктаж

Москалець З.М. розповіла студентам про призначення електронної презентації, де її можна використовувати. Сучасному фахівцю часто потрібно готувати і проводити виступи як у межах своєї фірми, так і поза нею. Цьому сприяють засоби PowerPoint. За допомогою ПК швидко підточувати набір слайдів, що супроводжує виступ – цей виступ називається електронною презентацією. Слайди можна подавати як у чорно-білій гамі, так і в кольоровій. Слайди можуть містити текст, таблиці, діаграми, рисунки, органіграми, відео кліпи, звуковий супровід, гіперпосилання та ін. Створені презентації можна демонструвати на моніторі для великого кола осіб, на крані за допомогою мультимедійного проектора, розруком на папері роздавального матеріалу. Налагодити презентацію можна за допомогою анімації. Кожний об’єкт має сою анімацію. Наприклад, текст випливає по кожному слову окремо, а картинка вискакує з лівого краю.

Після налагодження анімації ми можемо продемонструвати її на екрані.

Для закріплення знань студентів викладач дала завдання: створити презентацію.

4. Заключний інструктаж

Москалезь З.М. підвела підсумки та задала домашнє завдання.

Висновок: мета уроку була досягнута, вступний, поточний та заключний інструктажі було проведено відмінно, всі учні виконали поставлене перед ними завдання.

Викладач _______________ Москалець З.М.


ПЛАН - КОНСПЕКТ ЗАЛІКОВОГО





Дата публикования: 2015-04-08; Прочитано: 1163 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...