Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ГРУПИ 21



Учні групи 21 здобувають освіту за напрямом підготовки: «Оператор компютерного набору», освітньо-кваліфікаційний рівень — “Кваліфікований робітник” на базі ПТО освіти. Всього в групі навчається 22 учнів, з них 13 хлопців та 9 дівчат. Староста групи Дубровська Дар’я, замісник старости — Лазнюк Леся.

В середині колективу панують теплі дружні відносини, учні відносяться один до одного з повагою та розумінням, намагаються допомагати тим, хто з певних причин не встигає в навчанні. Староста групи уважно стежить за успішністю групи та пропусками, які часом трапляються. Учні підтримують тісні зв’язки з групами зі свого факультету, як з однолітками, так і з тими, хто після отримання неповної загально середньої освіти, продовжує навчання в ліцеї в системі багатоступеневої освіти.

До навчання відносяться серйозно і, в міру своїх сил, прагнуть навчатися краще. Найвищий рівень успішності вони демонструють з спеціальних дисциплін — 9,9 бали, з інших дисциплін рівень успішності значно нижчий, що вказує на незацікавленість учнів у вивченні цих дисциплін. Розуміючи важливість отримання доброї освіти учні намагаються розширювати свої знання шляхом самостійного вивчення матеріалу та опанування нових навичок, які не входять в курс навчання. До своєї професії вони ставляться по різному: одні захоплюються нею і вважають найкращою, інші ж (менша частина групи), маючи інші схильності та задатки, вважають її трампліном для майбутньої бажаної професії; проте всі вони розуміють, що процес інформатизації суспільства та розвиток комп’ютерних та інформаційних технологія вимагають від них хоча б базового рівня володіння комп’ютером та офісною технікою.

Класний керівник групи —Степанюк О.В. користується повагою учнів і підтримує з ними професійні стосунки, намагається допомагати їм як у навчанні, так і в вирішенні тих проблем, які виникають. Вона приділяє увагу тим учням, які живуть у гуртожитку і регулярно відвідує їх кімнати, а також не залишає осторонь і місцевих. Москалець З.М. слідкує як за професійним рівнем своїх учнів, так і за їх фізичним та естетичним вихованням, проводить бесіди з учнями на різні, хвилюючі їх, теми.






Дата публикования: 2015-04-08; Прочитано: 522 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...