Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Аналіз уроку теоретичного навчання. Дисципліна: Інтернет мережі



Дата: 03.04.06р.

Група: 14БПпіт

Присутні: 20 студентів

Дисципліна: Інтернет мережі

Викладач: Сергієнко Олександр Миколайович

Тема: Робота з електронною поштою. Створення повідомлення

Мета: Навчити студентів використовувати електронною поштою. Створювати повідомлення

Тип: лекція

Урок почався своєчасно. Викладач та студенти до уроку були готові. Викладач мав: план уроку, наочні посібники (плакати), запитання були підготовленні заздалегіть. Учні мали конспекти.

Структура уроку була така:

1. Організаційна частина 2–3хв.

2. Вступний інструкаж

Викладач повідомив тему та мету уроку, перевірив присутніх студентів

3. Поточний інструктаж

Викладач прочитав лекцію у якій говорилося про призначення електронної пошти, проте що це система, що дозволяє пересилати повідомлення з одного комп’ютерна на інший через модем та мережеве з’єднання. Адреса електронної пошти має такий вигляд: ім’я_користувача@хост.домен. Для роботи з електронною поштою використовуються спеціальні програми, наприклад: Outlook Express. Засоби роботи з електронною поштою мають також Web- браузери Internet Explorer.

Для створення повідомлення у електронній пошті потрібно у меню Сообщение вибрати команду Создать, потім натиснути кнопку Создать сообщение. У вікні, що з’явилося увести потрібну адресу одержувача, тему та текс повідомлення. У мережі Іnternet можна безкоштовно отримати поштову скриньку, наприклад, за такими адресами:

www.ukrpost.net

www.ukr.net

www.avanport.com

Для створення власної поштової скриньки треба натиснути на кнопку Новый пользователь. На екрані з’явиться вікно з умовами реєстрації. Для продовження реєстрації необхідно натиснути на кнопку я принимаю условия. У вікні з’явиться форма реєстрації користувача поштової скриньки.

Для закріплення знань викладач дав завдання студентам: створити власну поштову скриньку і відправити з неї повідомлення своєму другові.

Дане завдання, на мою думку, розвинуло в учнів комунікабельні здібності, закріпили отримані раніше знання та нові. Студенти з зацікавленням виконували дану їм роботу.

4. Заключний інструктаж

Викладач підвів підсумки та задав домашнє завдання.

Висновок: мета уроку була досягнута, вступний, поточний та заключний інструктажі було проведено відмінно, всі учні виконали поставлене перед ними завдання.

Викладач _______________ Сергієнко О.М.






Дата публикования: 2015-04-08; Прочитано: 613 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...