Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Розподіл загального бюджету навчального часу за змістовими модулями практики



Змістові модулі практики Кількість кредитівECTS Кількість балів за виконання програми практики (за 100-бальною шкалою)
1. Методика викладання образотворчого мистецтва   100 балів
2. Декоративно-прикладне мистецтво   100 балів
3. Художнє конструювання   100 балів
4. Загальна педагогіка   100 балів
5. Психологія 0,5 100 балів
6. Шкільна гігієна   100 балів
  Загальна кількість кредитів 7,5  

1.2. Оцінювання результатів практики:

Поточний контроль за виконанням завдань практики здійснюється методистами з окремих змістових модулів. Результати контролю фіксуються у балах за 100-бальною шкалою на відповідній сторінці журналу практики із зазначенням складових оцінювання та визначених за програмою практики видів роботи або завдань.

Методист із окремого змістового модуля виводить підсумкову оцінку за виконання завдань практики за модулем та виставляє її в окремій графі журналу практики.

Груповий (факультетський) керівник обчислює підсумковий бал за виконання програми практики і виставляє його у відповідній графі журналу практики, у щоденнику студента-практиканта, в індивідуальному навчальному плані студента-практиканта, в заліковій книжці, в екзаменаційно-заліковій відомості.





Дата публикования: 2015-04-08; Прочитано: 230 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...