Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Самостійна робота. Завдання 34. Дайте характеристики основних змістових та процесійних теорій. Теорії їх характеристика Змістові: - туган-барановського



Завдання 34. Дайте характеристики основних змістових та процесійних теорій.

Теорії Їх характеристика
Змістові: - Туган-Барановського  
- Маслоу  
- Мак-Клелланда  
- Герцберга  
Процесійні: -теорія очікувань Врума    
- теорія справедливості  
-комплексна процесійна  
- теорія Портера-Лоулера  

Завдання 35. Здійсніть класифікацію видів контролю за різними ознаками та розкрийте зміст попереднього, поточного і завершального видів контролю, а також централізованого і децентралізованого. Результати оформіть у вигляді таблиці.

Ознака класифікації Вид контролю Сутність та характеристика
       

Завдання 36. Обгрунтуйте регулюючі заходи, за умови, що на фармацевтичному підприємстві відповідно до розробленого в керуючій системі технологічного процесу здійснюється впровадження нової технологічної лінії з виробництва супозиторіїв. У процесі здійснення контролю у керованій системі виявлено високий процент браку, понаднормове використання сировини (лікарські субстанції, супозиторні основи). Результати оформіть у вигляді таблиці.

Управлінське рішення (приймається в керуючій системі) Виконання управлінського рішення в керованій системі Контролювання (виявлення недоліків, відхилень, неточностей тощо) Регулювання (усунення відхилень, недоліків, неточностей)
         

Завдання 37. Підготуйте реферати на тему:

1. Змістові теорії мотивування у працях українських вчених.

2. Моральне та матеріальне стимулювання як основа процесійних теорій мотивування.

Література

1. Лекційний матеріал.

2. Громовик Б.П., Гасюк Г.Д., Левицька О.Р. Менеджмент і маркетинг у фармації. – К.: Медицина, 2008. – С. 96-124.

3. Менеджмент у фармації: Підручник /О.Є. Кузьмін, Б.П.Громовик, Г.Д.Гасюк, О.Р.Левицька, О.Г.Мельник.- За ред. О.Є.Кузьміна і Б.П.Громовика. – Вінниця: НОВА КНИГА, 2005.- С.89-142.

4. Мнушко З.Н., Дихтярева Н.М. Менеджмент и маркетинг в фармации, ч.І. Менеджмент в фармации /Под ред.З.Н.Мнушко.- Харьков: Изд-во НФаУ: Золотые страницы, 2007.- С.79-101.






Дата публикования: 2015-04-06; Прочитано: 282 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...