Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Тема № 6: сполучні процеси у фармацевтичному менеджменті



Актуальність теми: Управлінське рішення – це метод менеджменту, за допомогою якого керуюча система організації отримує можливість безпосередньо впливати на керовану. Після трансформації методів менеджменту в управлінські рішення останні каналами прямого зв’язку надходять з керуючої системи в керовану і здійснюють необхідний управлінський вплив, який забезпечує виконання виробничо-господарських операцій, надання послуг, досягнення виробничих, фінансових, економічних та інших результатів. Управлінське рішення формується у процесі вибору альтернативи і стає відображенням результатів управлінської діяльності. Воно є результатом обдумувань дій і намірів, висновків, міркувань, обговорень, спрямованих на реалізацію цілей управління.

Процесами зв’язку між працівниками, підрозділами, організаціями є комунікації. Комунікації супроводжують всі процеси, що відбуваються в організації. Основним носієм інформації є документ.

Тому вивчення сполучних (комунікаційних) процесів у фармацевтичному менеджменті є актуальним для становлення провізора.

Мета заняття: Набути практичних навичок стосовно прийняття управлінських рішень, способів підвищення ефективності організаційних та міжособистісних комунікацій, організації контролю і виконання документів різних видів.

Контрольні питання

1. У чому сутність і які принципи класифікації управлінських рішень?





Дата публикования: 2015-04-06; Прочитано: 841 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...