Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

АНОТАЦІЯ. Міністерство освіти і науки України



Міністерство освіти і науки України

Національний університет “Львівська політехніка”

Інститут економіки і менеджменту

Кафедра менеджменту і

міжнародного підприємництва

з дисципліни

«Менеджмент»

на тему:

«Розробка системи менеджменту в ТзОВ «Молочник»

Виконала:

ст. гр. ЕК-111

Глушко І.С.

Керувала:

ст.вик. кафедри ММП

Передало Х.С.

Львів - 2007

АНОТАЦІЯ

У курсовому проекті розроблено та раціоналізовано відповідно до змін середовища функціонування систему менеджменту організації ТзОВ "Молочник", яке спеціалізується на виробництві молочної продукції, яка реалізується на національному ринку. При цьому розроблено технологію менеджменту з урахуванням очікуваних змін, тобто сформовано функції менеджменту в організації; охарактеризовано застосування та роль методів менеджменту на підприємстві; розкрито особливості розроблення та реалізації управлінських рішень в організації, продемонстровано процес розроблення раціональних управлінських рішень з метою розв’язання існуючих проблем на підприємстві, охарактеризовано комунікації в організації, визначено особливості формування та функціонування формальних та неформальних груп у товаристві; обгрунтовано застосування підходів до керівництва менеджерами організації; визначено ефективність фактичної та раціональної систем менеджменту.





Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 170 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...