Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ТРЕТІЙ ЕТАП. Укладання строп у стільники ранця



Загортають купол підстилковим полотнищем, а його вільними кутами перев'язують стропи у нижньої кромки, з'єднують усі стропи в загальний пучок і за допомогою гачка затягують у лівий верхній стільник (мал.2.34).

мал. 2.34. Затягування пучка строп у лівий верхній стільник

Укладають стропи послідовно в усі осередки гумових стільників, їхні пучки протягують на 30-40мм за стільники, при цьому в ході укладання строп купол підтягують до ранця.

Укладання строп у стільники здійснюють до чорних міток на стропах, слабину вибирають і стропи укладають зигзагоподібно поперек покладених строп. Розв'язують кінці полотнищ і відкривають нижню кромку купола (мал.2.35).

мал.2.35. Укладання строп у стільники

Під час контролю третього етапу перевіряються:

● правильність виходу вільних кінців проміжної підвісної системи з втулками через вікна верхнього клапана ранця;

● укладання строп у гумові стільники ранця — стропи затягнуті на ширину ранця, при цьому останнє затягнення строп виконується у шостий правий стільник;

● зигзагоподібне укладання строп від чорних міток до нижньої кромки купола;

● положення строп у нижньої кромки купола — нижня кромка купола відкрита, стропи не зв'язані.

Положення для контролю:

Укладальник з помічником знаходяться біля кромки купола.





Дата публикования: 2015-03-29; Прочитано: 181 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...