Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ПЕРШИЙ ЕТАП Перевірка наявності, справності складових частин і підготовка їх до укладання



Виймають запасний парашут з парашутної сумки і розтягують на всю довжину на середині підстилкового полотнища. Кладуть ранець і ланку ручного розкриття поруч із проміжною підвісною системою, парашутну сумку складають і розміщають поруч з покладеним основним парашутом. Перевіряють наявність усіх частин і їх технічний стан.

Переконавшись у відповідності номера паспорта та номеру на куполі, правильності заповнення паспорта, наявності і справності всіх частин, роблять висновок про придатність парашута до експлуатації.

При огляді купола перевіряють, чи немає поривів тканини і порушення рядків на кишенях, полюсному отворі і вершині купола, чи не ушкоджена шнурова петля червоного кольору, чи немає поривів на стрічках підсилювального каркаса, чи немає ушкоджень на рядках пришиття секторів і полотнищ. Перевіряють стан строп по всій довжині, починаючи від нижньої кромки до півкілець проміжної підвісної системи. Після перевірки купол розділяють на дві частини і готують до укладання.

Оглядаючи проміжну підвісну систему, перевіряють надійність кріплення гвинтів півкілець і наявність на них контровочного фарбування, чи немає потертостей і порізів на вільних кінцях і перемичці, чи не порушені рядки їх прошивки, чи немає забоїн і заусениць на втулках.

При огляді ранця з внутрішньої сторони перевіряють гумові стільники, чи немає поривів клапанів ранця і потертостей на кутах рами жорсткості. З зовнішньої сторони ранця перевіряють справність конусів і міцність їхнього кріплення до клапана, надійність кріплення петель для ранцевих гум, чи немає деформації й ушкоджень на пряжках-люверсах, чи не порвана кишеня для витяжного кільця ланки ручного розкриття, чи не ушкоджений шланг ланки ручного розкриття, пластини жорсткості, люверси, кишені, чи надійно кріпляться подвійні ранцеві гуми.

При огляді ланки ручного розкриття перевіряють, чи не погнуті шпильки та чи немає на них заусениць та ржі, чи не порушена оплітка в місцях кріплення шпильок до троса, чи немає поривів ниток троса, чи надійне кріплення обмежника троса. Після перевірки трос вставляють у шланг, та в кишеню клапана. Клапани ранця підгинають униз, ранець кладуть поруч із проміжною підвісною системою гумовими стільниками нагору.

Під час контролю першого етапу перевіряються:

● наявність на зовнішній стороні купола кишень витяжного пристрою і їх справність;

● справність ранця і проміжної підвісної системи;

● наявність у кишені ранця витяжного кільця і проходження троса через шланг.





Дата публикования: 2015-03-29; Прочитано: 188 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...