Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Графічний матеріал



Графічний матеріал – рисунки, схеми, діаграми тощо – застосовують в дипломній роботі для детального встановлення властивостей або характеристик об’єкта дослідження.

Графічний матеріал розміщується безпосередньо після першого посилання на нього або на наступній сторінці, а за необхідності – у додатку (посилання на графічний матеріал в тексті роботи є обов’язковим). Рисунок (діаграму, схему тощо), як правило, слід виконувати на одній сторінці.

Графічний матеріал (за винятком графічного матеріалу додатків) слід нумерувати арабськими цифрами в межах розділу. “Рис. 1.1.” означає, що це перший рисунок першого розділу.

Графічні матеріали (рисунки, діаграми тощо) повинні, окрім номера, мати назву, що відповідає їх змісту. Назва розміщується під ілюстрацією. За необхідності під ілюстрацією розміщують пояснювальні дані (підрисунковий підпис). Якщо на даній сторінці не вистачає місця, рисунки розташовують на наступній сторінці у зручній для ознайомлення формі. Якщо для ознайомлення з рисунком його слід повертати, сторінку розміщують так, щоб поворот здійснювався за годинниковою стрілкою

Графічний матеріал у додатках має містити назву рисунку, яка розміщується під зображенням після “Рис.” та позначається за нумерацією додатків.





Дата публикования: 2015-03-26; Прочитано: 429 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...