Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Аналітичний звіт власних наукових досліджень за відповідною проблематикою. Наукові дослідження можуть здійснюватись у вигляді наукових статей або тез конференцій – 5 балів



Написання реферату за вибраною темою. Реферат має бути написаний самостійно з оглядом літературних джерел, з висновками та пропозиціями. Списані реферати з інтернет-джерел перевіряються на плагіаті в разі виявлення плагіату підлягають оцінюванню в 0 балів. Залежно від ступеня висвітлення обраної проблематики реферат може бути оцінений в 5 балів.Чисто теоретичні реферати без дослідницької складової оцінюється в 3 бали.

Таким чином: загальна кількість балів, що вноситься до залікової відомості не перевищуватиме 50 балів.

Згідно навчального плану підсумковий контроль з вивчення науки „Аналіз господарської діяльності ” передбачається у формі іспиту.

Попередньо процедура формування підсумкового балу фіксується у робочому та електронному журналі обліку успішності студентів. Бали виставляються відповідно до Карти самостійної роботи студента. Для отримання максимальної кількості балів студент повинен виконати всі завдання, відображені в Карті самостійної роботи студента. Виконання цих завдань є основою поточного оцінювання знань студентів.

Поточний контроль як важливий елемент навчального процесу забезпечує оцінку рівня знань студентів, ступінь засвоєння ними програмного матеріалу та оволодіння навичками виконання практичних завдань.





Дата публикования: 2015-03-26; Прочитано: 247 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...