Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Пиріг з капустою і м'ясом



Борошно 400, дріжджі 20, маргарин 50, жир 150, молоко 130, меланж 100, сіль, цукор-пісок.

Для начинки: білокачанна капуста 350, кисла капуста 350, свинина або окорок 350, цибуля ріпчаста 1 шт., Жир 30, сіль, перець.

Дріжджове тісто готують опарним способом. Для опари дріжджі розводять у невеликій кількості води і, додавши борошно і дрібку цукру, замішують рідке тісто. Опару витримують в теплому місці і, коли вона підніметься, замішують тісто, додавши всі залишилися продукти, крім маргарину. Тісто вимішують, поки воно не відставатиме від рук, а на поверхні не почнуть з'являтися бульбашки. Масло розтоплюють, охолоджують, додають в тісто і місять ще кілька хвилин.

Замішане тісто посипають борошном і ставлять у тепле місце для бродіння. Готове тісто викладають на подпиленний борошном стіл, швидко розкочують в пласт товщиною 0,5 см і переносять його на змащений маслом деко або сковороду.

На середину пласта рівномірно укладають начинку і загортають краї пласта. Після расстойки пиріг змащують рештою меланжем і випікають протягом 1 год при температурі 210-220 ° С.

Для приготування начинки кислу і свіжу капусту варять до готовності, якщо необхідно, підсолюють. Охолоджену капусту віджимають і пропускають через м'ясорубку. Цибуля ріпчаста нарізають скибочками, злегка обсмажують, додають в капусту і гасять.

Готову капусту заправляють сіллю, перцем, додають дрібно нарізане м'ясо і все добре перемішують.





Дата публикования: 2015-01-23; Прочитано: 283 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...