Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Піца по-італійськи



Борошно 200, масло рослинне 40, тепле молоко 500, дріжджі 15, сіль 5.

Перший варіант начинки: сир 200, помідори очищені й розрізані на товсті скибочки 500, сардельки 5 шт., Чорний або червоний мелений перець, сіль, масло рослинне 15-30.

Дріжджове тісто безопарноє готують шляхом з'єднання всіх продуктів в злегка підігрітому молоці. Замішане тісто залишають на 1 год в теплому місці, роблять обмінку і викладають у форму або в широку сковороду для випікання. Форма повинна бути досить високою, оскільки піца під час запікання піднімається.

Тісто змазують маслом, посипають дрібно нарубаним або натертим сиром, кладуть зверху шар помідорів, очищених від шкіри і нарізаних великими часточками. Сардельки нарізають уздовж й укладають у вигляді решітки зверху, посипають сіллю, перцем і збризкують маслом, що залишилося.

Випікають піцу в духовій шафі протягом 30 хв при температурі 220-230 ° С. Вийнявши з духовки, відразу подають до столу.

Другий варіант: натертий сир 200і дрібно нарізана ковбаса 150, викладаються на тісто.

Зверху на тісто кладуть товстий шар помідорів 500, солять, перчать, приправляють майораном і збризкують рослинним маслом.

Третій варіант: печериці 200, шпик 100, яйця +3 шт., Лимонний сік 20, сіль, перець, петрушка.

Печериці, нарізані тонкими скибочками, викладають на тісто, додають шпик, нарізаний кубиками. Потім збивають 3 яйця, вливають в них 100-125 г води, лимонний сік, солять, перчать, додають дрібно посічену петрушку, все добре перемішують і виливають на гриби.

На кожному підприємстві масового харчування або в домашніх умовах можна створити власний рецепт приготування начинки для піци. Все залежить від смаку і настрою, а іноді і від наявності продуктів. Одні готують її з грибами, інші - з яблуками, треті - з яйцями, а четверті - просто з сиром або консервованими овочами (горошком, кукурудзою та ін.) Помідори можна замінити кетчупом.





Дата публикования: 2015-01-23; Прочитано: 389 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...