Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Займатися щоденними вправами, тренуватися



N Translate at sight

When the upperclassmen return to the academy in late August to begin the academic year, you begin a routine that becomes very familiar during your four years. A typical weekday schedule looks something like this:

5:30 a.m. Arise for personal fitness workout (optional)
6:30 a.m Reveille (all hands out of bed)
6:30-7:00 a.m Special instruction period for plebes
7:00 a.m. Morning meal formation
7:10 a.m. Breakfast
7:55-11:45 a.m Four class periods, one hour each
12:05 p.m. Noon meal formation
12:15 p.m. Noon meal for all midshipmen
12:40-1:20 p.m. Company training time
1:30-3:30 p.m Fifth and sixth class periods
3:30-6:00 p.m. Varsity and intramural athletics, extracurricular and personal activities; drill and parades twice weekly in the fall and spring
5:00-7:00 p.m. Supper
7:30-11 p.m. Study period for all midshipmen
11:00 p.m. Lights out for plebes (recruits at the academy)
Midnight Taps for upperclass
O Translate by ear

Бойова підготовка є основним елементом повсякденної діяльності військовослужбовців у мирний час. Заходи, визначені планом бойової підготовки й розкладом занять, можуть переноситися тільки командиром, який їх затвердив.

На заняттях повинен бути присутнім весь особовий склад військової частини. Від занять звільняються особи, які перебувають у добовому наряді (on detail).

Заняття розпочинаються й закінчуються у час, визначений розпорядком дня.

Військовослужбовці мають право на звільнення (right for leave). Курсанти 1−2 курсів звільняються з розташування військово-навчаль­ного закладу в порядку, встановленому для військовослужбовців строкової служби. Курсанти старших курсів звільняються за рішенням начальників військово-навчального закладу після закінчення навчаль­них занять і обов’язкових годин самостійної роботи, визначених розпорядком дня.

Translate in writing

У розпорядку дня має бути передбачений час для проведення ранкової фізичної зарядки; ранкового огляду; ранкового та вечірнього туалету; для навчальних занять і підготовки до них; для інструктажу та розводу добового наряду; харчування; обслуговування техніки та озброєння; для гуманітарної, культурно-освітньої та спортивно-масової роботи, слухання радіо й перегляду телепередач; для приймання хворих у медичному пункті; приймання військовослужбовців командуванням з особистих питань, відвідування військовослужбовців; для особистих потреб військовослужбовців; вечірньої погулянки; вечірньої перевірки та восьмигодинного сну.

Проміжок між харчуванням не може перевищувати 7 годин. Після обіду протягом не менше ніж 30 хвилин заняття не проводяться і роботи не виконуються.





Дата публикования: 2014-11-04; Прочитано: 258 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...