Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Задача 1. Державне підприємство "Вікторія" відмовилося від укладання державного контракту на постачання матраців на тій підставі



Державне підприємство "Вікторія" відмовилося від укладання державного контракту на постачання матраців на тій підставі, що ціна, яку пропонувало Міністерство надзвичайних ситуацій України, не гарантує середньогалузеву 20% прибутковість виробництва матраців. МНС звернулося до господарського суду з позовом про спонукання ДП "Вікторія" до укладання держконтракту. 1. Вирішить спір. 2. Визначте підсудність господарської справи.

Задача 2. Підприємство А передало Одеському портовому елеватору на зберігання зерно 3-го класу в кількості 100 тон. За місяць підприємство дізналося про те, що елеватор відвантажив 100 тон зерна 3 класу Підприємству Б на умовах комерційного кредиту – із наступним поверненням продукції та попередньою сплатою процентів. Підприємство А звернулося до суду із вимогою до елеватора та Підприємства Б визнати договір між ними недійсним, повернути зерно із чужого незаконного володіння та сплатити незаконно отриманий елеватором дохід. Вирішить спір.

Завдання 1.

Поясніть особливості договору поставки у порівнянні з договором купівлі-продажу.

Завдання 2.

Складіть акт з прийняття продукції за кількістю.

Завдання 3.

Поясність функції посередників на біржі.





Дата публикования: 2014-11-03; Прочитано: 305 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...