Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Задача 1. Голландська компанія "Nidera" закупила ячмінь в ТОВ "Арма" (Україна) на умовах CPT Odessa згідно правил Інкотермс



Голландська компанія "Nidera" закупила ячмінь в ТОВ "Арма" (Україна) на умовах CPT Odessa згідно правил Інкотермс. Вагон з ячменем був підданий митним процедурам, завантажений та відправлений до станції призначення, проте навіть через 40 діб на станції Одеса-порт не з’явився. Компанія "Nidera" звернулася до ТОВ "Арма" з вимогою повернути попередню оплату та відшкодувати збитки у зв’язку з прострочкою поставки. ТОВ "Арма" порекомендувала звертатися з вимогами до Укрзалізниці. Вирішіть спір.

Завдання 1. Дайте юридичну консультацію:

Чи необхідна реєстрація представництв нерезидентів? Якщо так, то де така реєстрація повинна здійснюватися?

Чи повинні представництва іноземних фірм, які не здійснюють господарської діяльності на території України, проходити реєстрацію в Міністерстві економіки України в органах по місцю фактичного розташування і в інших органах Державної влади?

Завдання 2. Які обов'язкові умови повинні бути передбачені в зовнішньоекономічному комерційному контракті купівлі-продажу товару? Чи існує міжнародний документ, який регулює укладення таких договорів?

Завдання 3. Визначте відмінності у методах тарифного та нетарифного регулювання та поясніть зміст кількісних обмежень у ЗЕД.





Дата публикования: 2014-11-03; Прочитано: 1132 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.011 с)...