Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Виконання поїзної роботи на лінії



3.2.1. Поїзна робота на лінії виконується згідно п.п. 18.1-18.7 Технологічної інструкції про порядок роботи на рухомому складі для машиніста та помічника машиніста електропоїздів метрополітену № 18/78-І від 02.02.2009 р. При виконанні роботи машиніст повинен користуватися обладнанням порядком, встановленим цією інструкцією.

3.2.2. До відправлення поїзда з початкової станції машиніст електропоїзда повинен контролювати положення вимикачів „АЛС”, «Режим АРС», “Фары”, “Освещение кабины”, “Обогрев стекла”, “Обогрев зеркала”, “Кондиционер”, рівень тиску в НМ та ГМ, рівень напруги на акумуляторній батареї, положення крану машиніста, включення APS, вибір напрямку руху, стан петлі безпеки та роботу освітлення салонів (на моніторі TMS).

Після відправлення поїзда з початкової станції на перших перегонах машиніст повинен проконтролювати вмикання або вимикання кондиціонеру, обігріву лобового скла та дзеркал.

3.2.3. Під час руху машиніст та помічник машиніста повинні забезпечити проходження неперекриваємих струморозділів, як правило, з вимкненим ходовим режимом. Як виняток, дозволяється проходження неперекриваємих струморозділів в ходовому режимі при знаходженні рукоятки контролера в положенні “Хід-1”. В разі спрацювання аварійного відключення інверторів необхідно відключити та повторно підключити ходовий режим.

Під час руху поїзда машиніст та помічник машиніста повинні контролювати зачинення дверей по лампі ЛСД та піктограмах монітору TMS. В разі появи на моніторі TMS піктограми відчинення дверей вагону машиніст повинен:

· в момент відправлення поїзда зі станції – зупинити рухомий склад екстреним гальмуванням, доповісти поїзному диспетчеру про зупинку та з’ясувати причину, що призвела до зупинки;

· при прямуванні в межах пасажирської платформи – проконтролювати зачинення розсувних дверей через дзеркала.

3.2.4. При наближенні до станції з розташуванням платформи праворуч після відключення ходового режиму машиніст повинен переключити вимикач сторони дверей згідно п.п. 18.2 Технологічної інструкції про порядок роботи на рухомому складі для машиніста та помічника машиніста електропоїздів метрополітену № 18/78-І від 02.02.2009 р. порядком, розробленим для рухомого складу з вагонів серії 81-717.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 148 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...