Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Тема №3. Суб'єкти трудового права У країни



Поняття та класифікація суб'єктів трудового права. Правосуб'єктність учасників трудових правовідносин. Громадяни як суб'єкти трудового права. Правове становище працівників у трудових правовідносинах. Власник або уповноважений ним орган як суб'єкт трудового права. Трудовий колектив як суб'єкт трудового права. Повноваження трудового колективу, форми та методи їх здійснення. Участь профспілок у трудових правовідносинах. Законодавство про професійні спілки. Повноваження профспілок та порядок їх здійснення.

Змістовий модуль 2. Колективні договори та угоди. Правове регулювання працевлаштування громадян. Трудовий договір

Тема № 4. Колективні договори та угоди.

Поняття соціального партнерства, його мета та форми. Колективні угоди, їх значення у регулюванні трудових відносин. Поняття колективного договору. Сторони та зміст колективного договору. Форма колективного договору. Колективні переговори з укладення та підписання колективного договору. Внесення змін та доповнень до колективного договору. Сфера дії колективного договору. Перевірка виконання умов колективного договору. Звіти про виконання колективного договору Відповідальність за порушення умов колективного договору.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 227 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...