Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Наступально-Захисна ідеологія



Ми не виступаємо проти когось, не критикуємо росіян, євреїв чи ще когось іншого. Не маємо права когось ненавидіти.Ми любимо себе і маємо любити себе так, щоб усі інші це добре відчули і зрозуміли серйозність української любові. Своєю любовю до себе ми захищаємо не тільки себе, а й своє майбуття. А тому ми говоримо:

а) наші справи (внутрішні і зовнішні) будемо вирішувати тільки ми, і більш ніхто;

б) кожна етнічна група українського суспільства має бути при українській владі тільки згідно з суспільною структурою населення;

в) не говоримо конкретно про жодного олігарха, буржуїна, а говоримо, що нечесно привласнене народне добро має бути повернене державі з оплатою за користування.

Головною для нації є функція наступального захисту. Самим вагомим, найбільш переконливим знаряддям наступально-захисної функції – є любов до усього українського, захист усього українського, підтримка усього українського. Навіть те, що у нас є найгіршим, маємо його виправити і освятити своєю підтримкою, своєю любов’ю. Чуже ми не критикуємо, а лише не сприймаємо, відхиляємо.

До усіх, без винятку, діянь української нації, функція наступального-захисту стоїть на першому місці.

Узагальнено скажемо: Українська Національна Ідея – це самозахист Нації в небезпечному океані глобалізації.

Наша територія, наша земля – це Святий Божий Дар українству, здійснений у незпам’ятні часи. Цю сакральну цінність даровано не будь-кому, а найкращим людям Землі. До сучасного періоду українство, незважаючи на багатовікові окупації, зуміло утримати за собою свою землю (хоч і не у повному обсязі) та своє ім’я. Але настають особливо небезпечні часи, де існує загроза втрати землі і навіть життя усього українства на материнській території.

Маємо святий обов’язок охороняти Україну, як Божий Дар. Ми захищаємо не тільки і не стільки саму землю і своє життя, скільки – Волю Божу щодо надання нам такої щедроти. Щоб мати право на життя у світі - ми зуміємо захистити Божий нам Дар – українську землю та українську націю.

Світоглядна система України передбачає не агресію, не напад на інші країни, держави, а захист того, що нам дароване Богом і закріплене за нами навічно.

Наступально-захисна політика передбачає зміцнення в першу чергу збройних сил України. Ми відродимо національне військо, яке буде виховуватись на основі традицій та досвіду минулого. Буде відновлена загальна військова підготовка для всіх чоловіків без виключення, як засіб формування здорових, мужніх захисників вітчизни. Адже теза про те, що військо має бути поза політикою є шкідливою. Армія має захищати свою батьківщину, свою країну, свою державу. Захищати, маючи у свідомості політичні установки вищих керівників. Служити батьківщині, захищати її інтереси – це велика політика. Проте наступально-захисна функція містить у собі не тільки розбудову збройних сил, хоча це основна компотнента. Українська нація має відчути й зрозуміти, що Московський кремль, Світові космополітичні, іншорассові елементпи нищить Україну українськими руками та українським інтелектом, докладаючи до цього свої підривні сили. На сьогодні самим небезпечним нашим сусідою є світовий лібералізм-імперіалізм який більшою мірою має семітське коріння та путінська хунта Росіі. Москва кордонів не визнає, постійно тисне економічно, звинувачує у діях, яких Україна не чинила, паплюжить український імідж на міжнародній арені. Типовим прикладом можна вважати поведінку путинської, імперської Росії на міжнародній телевізійній арені. Міжнародна ліберальна спільнота, транснаціональні корпорації та державні органи так званої «гнилої демократії» абсолютно не звертають уваги на агресивну російську поведінку щодо України. Додамо до цього, що сучасна українська влада (антиукраїнська по своїй суті) дуже прихильно ставиться до усіх, без винятку, абсурдних російських претензій. У цій ситуації уся складність ситуації лягає на плечі української нації.

Невідкладно маємо творити ефективний самозахист у всіх сферах буття.

Сучасне насадження негритянської, російської, європейської, поп-культури – злочинна акція, з якою треба наполегливо боротися. Продукуємо:

- Захист економічних, політичних, інформаційних, культурних, світоглядних, духовних, освітніх, наукових сфер української нації.

- Будівництво національної держави, де б титульна нація займала провідне місце (як у всьому світі), забезпечуючи справедливі принципи взаємин з національними меншинами.

-Захист територіальної цілісності, унітарності української незалежної держави. Без права постановки й обговорення питань федералізації чи автономізації України. Збудження суспільства цими проблемами є злочином.

-Творення національної ідеології на основі українського патріотизму, національної свідомості, єдності України.

- Захист українського суспільства від іноземних ідеологій, інформаційних, економічних агресій, які несуть загрозу стабільності, руйнують світоглядну та матеріальну системи українського етнічного середовища.

- Захист українського національного культурного пласту, самобутності українського національного побуту від руйнації.

- Повернення в Україну загарбаних іноземцями національних скарбів матеріального, територіального, культурного, духовного змісту.

- Відновлення української історії на основі об’єктивної фактології.

- Убезпечення України від руйнівних процесів глобалізації, транснаціональних монстрів.

Логічну і справедливу виборчу модель, щоб в органах влади усіх рівнів (від села до Києва) було пропорційне представництво усіх етнічних груп населення.

- Позитивне ставлення до інтернаціоналізму тільки у тих сферах, де українські національні інтереси не втрачаються, а збагачуються.

- Запобігання деструктивності тих, які живуть в Україні і шкодять.

- Підняття пасіонарності українців.

- Усунення розриву сув’язі поколінь

-Відторгнення усього, що руйнує українство.

- Визволення української людності з духовної та фізичної неволі. Захист нації від кривд.

- Запобігання процесам деморалізації українства.

-Соціальна справедливість, соціальна відповідальність.

- Утримування на високому рівні національну мораль.

-Наповнення національно-патріотичним духом усі сфери нашого буття: збройні сили, український побут, українську культуру, українську освіту і науку, українську економіку, українську елітність.

-Мобілізацію інтелектуальної, духовної та фізичної енергії нації на утвердження україн- ського способу життя.

-Збереження, захист та всебічний розвиток серцевини буття українства – рідної української мови. Так було, так є, так має бути завжди, бо без української мови немає української нації, а без нації немає України.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 161 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...