Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Наукова модель майбутньої української держави



Висхідний, основоположний постулат мислення у контексті цієї теми полягає в тому, що Українська Національна Ідея перебуває в межах Української нації і всього того, що пов’я- зане з її життєвими інтересами. Парадигма творення української державності належить до основних у системі Української Національної Ідеї. При цьому державність має бути такою системою, яка б була за духом і сутністю українською, і ніякою іншою.Ми її називаємо Національною державою, що за змістом співпадє з поняттям «Українська Україна».

Без впровадження в дію цієї парадигми державний механізм не буде таким, який потрібен правлячій, домінуючій у державі українській нації. Це дуже яскраво продемонстровано 20-річним державотворенням.

Усім відомо, що держава – це не технічний інструмент управління. Держава і нація – два крила великого, стратегічного «польоту» у майбутнє.

Україні потрібна державна влада під безпосереднім контролем народу, рядових людей труда – це народна модель управління державою. Абсолютної влади не отримує будь-який правитель, вона належить народу, нації.У цій моделі присутні елементи монархії, аристократизму, високої моралі, духовності, а домінує народовладдя. Державна влада має поєднувати у собі найрізноманітніші засоби, вольові рішення, дії які йдуть на благо нації. Ми говоримо демократії, лібералізму, капіталістичному так як і комуністичному устрію – ні. «Націократія» - наше майбутне. Сьогоднішня влада у демократичних, ліберальних країнах виходить за межі законів, тягнуть у прірву невігластва і Україну, тому, для побудови народної Націократичної моделі ми повинні застосувати найсуровіші вольові, правові важелі. Демократія «через край» розвалює не тільки суспільне життя, а й суспільну мораль. Така «демократія» не відповідає потребам розвитку держави, суспільства, виступає каталізатором руйнації. Веде до знищення як української нації.

Все, що було напрацьоване нашими батьками, трудом і потом багатьох поколінь на наших очах довалюється. Промисловість, майно, землі та інше дуже швидко перекочувало у руки спритників – пройдисвітів. Ліберальна-демократія показала своє справжнє обличчя. Щоб приспати людей, перевертні при владі в наших душах почали сіяти збочення, насилля, розбещеність. Такі цінності як: «чувство локтя», «єдина родина», «спільнота однодумців - які дбають про своє майбутнє» полетіло «під три чорти». З’явився ліберальний егоїзм: «моя хата з краю я нічого не знаю», «думай тільки про себе» та інше…. В усіх країнах колишньої Совітської імперії знову поселилася ніч – ще страшніша за минулу. Нас знову ошукала (ті ж самі, що й колись) маленька незначна купка інородців, більшою мірою семітського походження. Сьогодні вони вже олігархи, жирують та витягують з нас останнє, а ми ледь животіємо, помираємо з голоду, деградуємо від тотального безробіття, бездуховності та втрати людських ціннісних орієнтирів. Нам - рікою горілку, Нам - наркотики, Нам - насилля й інші страшні речі, які вбивають людяність. Біла раса вимирає на велелюдних просторах, продовжуючи дозволяти хазяйнувати у власній хаті нахабним чужинцям. А окупантам цього тільки й треба. Вони, щоб закріпитися, планово (навмисно) заселяють Європу семітсько-негроїдно-монголоїдними народами. Перебуваючи в Брюсселі (Бельгія) у 2008році і бачачи на вулицях засилля «кольорових» я спитав свого гіда:

- у мене складається враження, що у вашому місті більшість населення це представники «кольорових» рас, чи так це?

Мені відповіли, потупив кудись погляд:

- ні, то ви не там ходите, то вам здалося….»

Я перебував у їхній столиці впродовж тижня і спостерігав це ганебне явище.

Юрій Шилов - історик, археолог, арієзнавець якось розповів про свої дослідження:

- Я зробив аналіз і бачу, що через років двісті від європейців (білої раси), залишиться не більше п’ятнадцяти відсотків, – сказав він.

То що ж виходить? Куди нас ведуть ліберальні-демократи? Якщо підтвердяться висновки професора то відповідь напрошується сама собою – «Нас ведуть до повної погибелі. Наших дітей та онуків позбавляють майбутнього. Вірніше, наші з вами діти незабаром «вимруть як мамонти». Чи ми й далі (після розуміння причини катастрофи, що наближається) будемо як свійські тварини «жерти шкідливі генно-модифіковані помиї» і чекати коли нас заріжуть? В народі вже давно слово демократ замінили лайливим словом – «дермократ». Люди розумні, все бачать і відчувають напругу, яка над ними чиниться. Але, де ті герої які допоможуть українській нації самоорганізуватися та відвести від України, тобто – від наших дітей, загрозу погибелі, що насувається? Чому народи білої раси в усій Європі попали в залежність від семітських ігор. Хто сьогодні і яким чином намагається володіти Світом? Хто розправляє свої щупальця, як спрут щоб загарбати весь світ у свої «діряві кишені»?

Спритники спішно ідеологію Комуністичної релігії заміняють православною релігією (московського, печерного зразка) – міняють «шило на мило». Бо і першу і другу семіти вигадали виключно для владарювання над нами. Нас черговий раз заганяють у стійло, але більш жорстке та вічне – «не мытьем так катаньем». Тарас Шевченко, Іван Франко, Леся Українка, Лев Толстой та десятки інших українських-слов’янських світочів у минулому і сьогодні застерігали нас від «мракобесия» та вічної ночі.

Вже більше двадцяти років Україна будує нове життя. Але, у своєму поступі чим далі країна віддаляється від прірви «тоталітарного комунізму» - «країни сірих людей та злочинців від влади», тим більше наближається до ще глибшої прірви капіталістичного світу, так званої олігархічно-кримінальної ліберальної демократії, яка прикрашена красивою обгорткою «турбота про людину». Катастрофа, що наближається, за своїми масштабами не має рівних, вона буде трагічнішою за всі пережиті в минулому.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 196 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...