Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Ми побудуємо



ТИСЯЧОЛІТНЮ УКРАЇНУ

Вступ

Сучасне українство (в Україні та у діаспорах) є відповідальним за долю майбутніх поколінь та усю спільноту. До цього часу не тільки пересічне громадянство, а й елітна його частина не усвідомили катастрофічність загальної ситуації, яка у недалекому майбутньому може призвести до фізичного і духовного знищення українства як етнічної спільноти.

Першочерговим завданням для усіх українців є відродження національної ідентичності і національної гідності. Завдання надзвичайної складності. В Україні посилено насаджується антиукраїнізм. Нова влада прагне протиставити українцям представників інших етносів. Їх налаштовують проти вивчення і використання української державної мови, поширюють міфи про український фашизм, нацизм, антирусизм і антисемітизм українців, про відсталість їх культури і мови й тому подібне. Треба вистояти як проти власної неукраїнської влади, так і проти глобального тиску з-за меж України. Тут і державницький, і політичний, і культурницький, і релігійний, і просто диверсійний тиск, який спрямований проти української нації.

Фахівці Інституту соціології Національної академії наук та фонду «Демократичні ініціативи» оприлюднили результати опитувань до 20-ї річниці незалежності України. Кількість негативних чинників державотворення переважає над кількістю позитивних, зазначила директор фонду, експерт Інституту соціології Ірина Бекешкіна.

Нинішній період українці визначають як час шахраїв, політиканів та бідних. 47,8% населення вважають нинішній період часом злочинців та шахраїв, 44% - політиканів, 40 % - бідняків. Провідну роль відіграють мафія і злочинний світ (39, 6%), підприємці та бізнесмени (37,0%), лідери політичних партій (31,0%) і чиновники (30.0%) (ЗМІ, 03.08.2011).

При владі майже немає українських патріотів, носіїв української духовності. Правлять люди, для яких Україна є виключно місцем збагачення за рахунок нашого зубожіння. Сьогоднішній Уряд - це мільйонери. Вони думають тільки про збільшення своїх прибутків. Про Український Народ їм немає часу думати. Олігархи зробили життя нестерпне, саме тому: Народна Рада Запоріжжя і Запорізької області вийшла на всеукраїнський загал з пропозицією провести 31 01.-01.02 2015року з’їзд Народних Рад України та обєднань державницького спрямування. Народна Рада Запоріжжя і Запорізької області взяла на себе відповідальність з питання підготовки та проведення в Україні національної революції у питаннях наведення порядку в Україні і перш за все шляхом запровадження в Україні Української Національної Ідеї та встановлення народного державного устрою. Цю справу можуть здійснити тільки активні верстви рядових людей труда – українців етнічних і українців за громадянством, які з добром залишились в незалежній Україні або прибули до неї, шукаючи долі. Основну відповідальність має взяти на себе Українська Нація, етнічні українці, в тому числі й ті, яких історичні процеси відірвали від рідної мови, культури. Їх не покинув Дух Запорозької Січі. Рядові люди труда інших етносів зрозуміють українців і підтримають.

Тому сьогодні, Народна Рада Запоріжжя і Запорізької області для консолідації зусиль у напряму українського національного державотворення пропонує зїзду прийняти Рішення щодо утворення Асоціації «Народна Рада України - обєднання Державницьких сил». З одночасним створенням профільних комісаріатів Народної Ради України.

Нехай нам, у нашому переможному поступі допомагає Бог.

З повагою,

Голова

Народної Ради Запоріжжя і Запорізької області

Олег Ткаченко

З агальні положення





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 147 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...