Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Завжди свіжий хліб



Якщо на першому поверсі вашого будинку розташована булочна з місцевою випічкою, можете далі не читати. Але якщо "проблема" збереження свіжості хліба на тиждень, місяць, квартал вас цікавить, якщо вас мучить каяття, коли приходиться викидати черствий хліб, ознайомтеся з наступними порадами.

Перший крок найскладніший: потрібно купити свіжий хліб. На весь тиждень. І чорний, і білий. За вашим смаком.

Другий крок простіший: розклавши хліб на кухонному столі, підготуйте пару чистих поліетиленових пакетів. Переконайтесь у тім, що на них немає напису: "не для харчових продуктів".

Далі все гранично просто: вкладайте білий хліб в один пакет, чорний - в інший, краї пакетів стягніть резинкою, після чого обидва пакети закладайте в холодне ("плюсове") відділення холодильника.

У разі потреби витягайте пакети з холодильника, відрізайте стільки скибочок хліба, скільки треба, а залишки кладіть у пакет, і в холодильник. Весь тиждень у вас буде свіжий хліб. Більш того, хліб не запліснявіє навіть за 2-3 тижні перебування в холодильнику.

Ну, а якщо ви їдете у відпустку, на дачу, у відрядження і повернетеся, скажімо, через місяць або навіть два, то в цьому випадку рекомендуємо інший варіант. Гострим ножем наріжте свіжий хліб на скибочки. Потім з'єднайте скибочки так, щоб збереглася форма батона, буханця, покладіть їх акуратно в поліетиленові пакети і

помістіть у морозильне відділення холодильника..Якщо у вас є тостер, не забувайте ним користуватися, тоді у вас на кухні буде не тільки свіжий хліб, але й неповторний аромат свіжої випічки.

Отже, смачного вам на будь-який день тижня, будь-яку годину дня і ночі!





Дата публикования: 2015-06-12; Прочитано: 269 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...