Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Перелік тем курсових робіт та об’єктів, на матеріалах яких вони виконуються



Об’єктом дослідження курсової роботи можуть бути лише діючі виробничі підприємства та підприємства, що надають послуги або виконують роботи. Державі установи, освітні заклади, фінансові структури, банки, торгові організації в якості об’єкта досліджень даної курсової роботи виступати не можуть.

Студент разом зі своїм керівником обирають об’єкт, на матеріалах якого буде виконуватись курсова робота, та затверджують його у завідувача кафедри. Студенту заочної форми навчання бажано виконувати курсову роботу на матеріалі підприємства, де він безпосередньо працює.

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ ТРЕТЬОГО РОЗДІЛУ КУРСОВОЇ РОБОТИ

Метою виконання третього розділу курсової роботи з дисципліни „Економіка підприємства” є проведення порівняльної характеристики трьох підприємств на базі основних показників їх діяльності. Підприємства, що аналізуються займаються однаковим видом економічної діяльності і функціонують в одній галузі промисловості. В таблиці 8.1 наведена сукупність підприємств, що повинні бути проаналізовані по варіантах.

Таблиця 8.1 – Сукупність підприємств по варіантах

(варіант обирається за останньою цифрою залікової книжки)

Варіант                    
Назва підприємств А,Б,В, Б,В,Г В,Г,Д А,Г,Д А,В,Г А,Б,Г А,В,Д Б,Г,Д Б,В,Д А,Б,Д




Дата публикования: 2014-10-23; Прочитано: 500 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...