Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Підбір літератури та інших матеріалів з теми курсової роботи



Навчальну та спеціальну літератури з теми курсової роботи студент добирає самостійно, використовуючи для цього алфавітний, предметний та систематизований каталоги бібліотеки. Консультацію з питань добору літератури студент може отримати у викладачів кафедри чи у працівників бібліотеки.

Ознайомлення найкраще починати з підручників та навчальних посібників, де матеріал викладений послідовно та систематизовано. Проте при цьому не можна обмежуватись підручником. Якщо текст або інформація курсової роботи ідентичні підручнику, робота не зараховується.

На запозичену з інших джерел інформацію, а також на цитати, що наводяться в тексті повинні бути зроблені посилання. Їх наводять одразу після закінчення цитати в квадратних дужках, де вказують порядковий номер джерела у списку використаної літератури та відповідні сторінки джерела (наприклад, [7, ст. 31]).

Під час добору літератури особливу увагу слід звернути на першоджерела, що стосуються теми, періодичні видання, наукові статті. Найбільшу цінність мають наукові монографії. Добре розцінюється використання студентом перекладної та іноземної літератури.

Наступний етап – складання бібліографії (списку літературних джерел). Передусім треба звернути увагу на рік видання того чи іншого літературного джерела. Користуватися необхідно лише новими виданнями. Обов’язково слід вивчити та використати у процесі написання курсової роботи нормативні акти (закони, постанови, положення тощо), що стосуються обраної теми.

Зібраний статистичний матеріал необхідно ретельно опрацювати, згрупувати, класифікувати, звести у таблиці, зробити порівняльний аналіз. Подати ці матеріали можна також у вигляді діаграм, графіків, схем та інше.

Список використаних літературних джерел та інших матеріалів необхідно систематизувати і розмістити після заключної частини тексту курсової роботи.





Дата публикования: 2014-10-23; Прочитано: 546 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...