Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Режим узгодження



Режим узгодження - це режим автоматичної підготовки системи включення сервоприводу УЗ. Для того, щоб при включенні не було ривка органів управління необхідно, щоб на виході підсилювача сервоприводу був відсутній сигнал. При узгодженні відбувається компенсація сигналів датчиків, контролюючих положення вертольота по курсу, крену і тангажу.

Сигнал поточного курсу з синусно-косинусного трансформатора СКТ
курсової системи, а також сигнали поточного крену і тангажа з СКТ МГВ
поступають на СКТ механізмів узгодження ИС в пульти ПУ-Н, ПУ-К, ПУ-Т.
З ротора СКТ приймача, ИС через потенціометр регулювання крутизни R6
сигнал поступає на вхід напівпровідникового підсилювача У1, з виходу якого, через нормально замкнуті контакти реле включення режимів поступає на вхід підсилювача потужності У2 механізму узгодження. Посилений сигнал подається на обмотку двигуна-генератора М1. Двгун через редуктор повертає ротор СКТ приймача до тих пір, доки сигнал розузгодження не буде дорівнювати нулю.

При відключеному каналі системи сигнал з датчика зворотного зв'язку КАУ-2О, що поступає на підсилювач сервоприводу, практично дорівнює нулю, що забезпечується конструкцією агрегату управління.

Сигнали з датчиків вугільних швидкостей і сигнали з компенсаційних датчиків в сталому польоті також практично дорівнюють нулю і не підлягають обнуленню.

Із-за неточності обнулення сигналу кута, наявність залишкових сигналів датчика зворотнього зв’язку, з датчиком кутової швидкості, магнітного підсилювача, із-за розцентровки самого підсилювача сервопривода на його виході все ж таки може позначитися якийсь сигнал. Тому в схемі передбачений потенціометр центрівки R1 "Центр", для забезпечення центрівки в обидві сторони від нуля, потенціометр R1 живить від спеціального джерела постійного струму ± 25в. Таким джерелом служить випрямляч змінного струму 368 -400гц.

У каналі управління загальним кроком несучого гвинта в режимі узгодження на вхід підсилювача сервопривода УЗ сигнали не поступають.





Дата публикования: 2014-10-30; Прочитано: 756 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...