Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Стабілізація заданої приладової швидкості польоту



Стабілізація заданим прибиранням швидкості полена вертольота здійснюється за допомогою каналу управління автоматом перекосу в подовжній плоскості.

У режимі стабілізації заданої приладової швидкості польоту Сау-в24 формується наступний закон управління:

Для стабілізації швидкості польоту більше 100 км/ч використовується сигнал коректора задатчика швидкості приладовою КЗСП, що подається в канал управління автоматом перекосу в подовжній плоскості, т.к. швидкість польоту вертольота при незмінному загальному кроці несучого гвинта залежить головним чином від кута тангажу вертольота і. хоча стабілізація кута тангажа побічно забезпечує стабілізацію швидкості польоту, але точність стабілізації при цьому недостатня.

Включення режиму здійснюється кнопкою "Стаб.Швидк." на прибір - досці льотчика при включеному каналі управління автоматом перекосу подовжньої плоскості. За наявності сигналу готовності КЗСП останній переводиться в режим корекції і видає в систему сигнал змінного струму, пропорційний відхиленню від швидкості польоту, зафіксованої у момент включення режиму. Цей сигнал поступає в пульт ПУ-Т на перетворювач Ф4в4 і через потенціометр "ДК" регулювання передаточного числа за швидкістю польоту поступає на вхід підсилювача сервопривода УЗ де підсумовується з рештою сигналів, складовими закон управління.





Дата публикования: 2014-10-30; Прочитано: 403 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...