Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Газорегуляторні пункти



1. Плановий ремонт (ревізія) (не рідше 1 разу на рік) з обов'язковим виконанням наступних робіт: розбирання устаткування (регуляторів тиску, запобіжних клапанів, фільтрів) із заміною та ремонтом зношених частин, змащення, перевірки.

2. Перевірка і прочищення димоходів (1 раз на рік перед опалювальним сезоном).

3. Державна повірка манометрів (1 раз в рік).

4. Ремонт системи опалення (опресовування системи, підмотка різьбових з'єднань, ремонт та фарбування радіаторів та ін) (1 раз на рік перед опалювальним сезоном).

5. Закладення тріщин і нещільностей в стінах, які поділяють допоміжне приміщення, де встановлені опалювальні установки, від основного приміщення.

6. Перевірка, стану і роботи, опалювальних установок з обов'язковим виконанням наступних робіт (1 раз на рік перед опалювальним сезоном): перевірки щільності всіх з'єднань, мастила кранів; прочищення отворів пальників і форсунок, включаючи запальники; очищення спаю термопари, перевірки справності тяги, з'єднувальних труб, а також припливу повітря, ремонту та заміни деталей, що прийшли в непридатність (по мірі необхідності).

7. Ремонт будівлі ГРП з виконанням наступних робіт: ремонту окремих місць відвалилася штукатурки, заміни розбитих шибок, ремонту та заміни окремих місць пригніченою покрівлі та ін; побілки або фарбування стін будівлі, фарбування покрівлі.

8. Ремонт вентиляції, освітлення і телефону (негайно по виявленні).

9. Забарвлення блискавкоприймачів і струмовідводів.

10. Перевірка справності контактів, з'єднувальних провідників, перемичек, шин і приведення їх до ладу (через кожні 6 міс).

11. Перевірка загального опору заземлень розтіканню струму (щорічно, коли грунт має найменшу провідність: в перший рік влітку при його найбільшому просиханні, на наступний рік при його найбільшому промерзанні).

12. Перевірка опору заземлювального пристрою з вибірковим вскриттям грунту і оглядом стану заземлювачів (через рік після початку експлуатації і в подальшому не рідше 1 разу на 6 років).





Дата публикования: 2014-10-18; Прочитано: 434 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...