Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Тактика ведення. Рекомендації щодо запобігання ускладнень. Лікування симптоматичне. У комплекс терапії обов'язково включають ЛФК, призначають масаж незалучених у патологічний процес кінцівок



Лікування симптоматичне. У комплекс терапії обов'язково включають ЛФК, призначають масаж незалучених у патологічний процес кінцівок. У разі потреби застосовують антиконвульсанти, дегідратаційну терапію.

Профілактика полягає в медико-генетичному консультуванні родини.

Тактика ведення повинна бути спрямована на попередження ускладнень у перебігу хвороби, на попередження пухлинного росту, зниження рівня інвалідизації хворих, профілактику сколіозу, що розвивається вторинно (ортопедичне взуття).

Враховуючи онкогенетичний характер патології, хворим не показано:

- інсоляція;

- призначення біостимуляторів, фізіо- та гормонотерапії.

Рентгенобстеження, по можливості, замінювати УЗД, ЯМРТ та КТ.

Робота пацієнта не повинна бути пов’язана з профшкідливостями, а при епісиндромі- з рухом верстатів, керуванням транспортом, висотними роботами та ін.

 
 


Рис.16-18. Синдром Кліппеля-Треноне





Дата публикования: 2015-02-20; Прочитано: 171 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...