Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Санітарні вимоги до укладання, пакування та зберігання хліба



Санітарно-гігієнічні вимоги до сировини і технологічного процесу виробництва хліба визначені діючими санітарними правилами для підприємств хлібопекарської промисловості. Готова продукція має зберігатися в експедиції у неушкоджених лотках або на стелажах відповідно до правил укладання, зберігання та транспортування хліба і хлібобулочних виробів. У торгівельну мережу хліб перевозять транспортом на який одержаний дозвіл. Не допускається приймання від торгівельної мережі хліба забрудненого чужорідними часточками, стороннім запахом, пліснявою та з іншими дефектами.

Правила техніки безпеки та експлуатації обладнання для нарізки та пакування готової продукції

На підприємстві ТОВ «Миколаївський хліб завод №1» розроблені та затверджені інструкції техніки безпеки. Всі частини обладнання, що працюють оснащують сітчастим або суцільним огородженням. Трубопроводи і баки термоізолюють. Особливу увагу слід приділяти безпеці ізоляції електромережі від руйнувань та вологи. На цих ділянках дозволяється користуватися низьковольтною напругою. Не можна торкатися ріжучих ножів при роботі хліборізальної машини та бути дуже пильним при пакуванні готової продукції.

2.6. Ознайомлення з методами контролю якості хлібопекарської сировини та готових виробів





Дата публикования: 2015-02-18; Прочитано: 2898 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...