Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Виси змішані



Вис стоячи – положення гімнаста біля приладу, при якому він знаходиться у стійці і тримається за прилад, трохи відхилившись від вертикального положення, але не більше, ніж на 45º (рис. 52, а).

Вис стоячи зігнувшись – таке ж положення, що і вис стоячи, тільки тіло гімнаста зігнуто у тазостегнових суглобах до певного кута (рис. 52, б).

Вис стоячи ззаду таке ж положення, як і попереднє, але гімнаст знаходиться спиною до приладу (рис. 52, в).

Вис присівши – вис, при якому гімнаст знаходиться у присіді обличчям до приладу (рис. 52, г).

Вис присівши ззаду – вис, при якому гімнаст знаходиться у присіді спиною до приладу (рис. 52, д).

а б в г д

Рис. 52

Вис присівши на нижній жердин і – вис на верхній жердині з опорою ступнями зігнутих у колінних суглобах ніг (ноги) на нижню жердину (рис. 53,а).

Вис лежачи – вис, при якому гімнаст, утримуючись руками за прилад, спирається ногами на опору, утворюючи з нею кут не більше 45˚.

Вис лежачи на нижній жердині – вис хватом за верхню жердину та з опорою задньої поверхні стегон на нижню жердину (рис. 53, б).

Вис на правій – вис, при якому гімнаст, утримуючись руками за прилад, а права зігнута в колінному суглобі знаходиться між руками на приладі.

Вис на правій зовні – вис, при якому гімнаст, утримується руками за прилад, а права зігнута в колінному суглобі знаходиться за межами рук (рис. 53,в)

Вис лежачи ззаду - вис, при якому гімнаст, знаходиться спиною до приладу, утримується руками за нього, спирається ногами на опору, (рис. 53, г).

а б в г

Рис. 53

Вис лежачи справа (зліва) – вис лежачи,в якому гімнаст знаходиться до приладом боком, а ноги спираються справа (або зліва). Якщо нема необхідності точно вказувати, де знаходяться ноги, називати: вис лежачи боком.





Дата публикования: 2015-01-04; Прочитано: 871 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...