Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Положення прямих рук



Руки вниз - руки опущені вниз, притиснуті до стегон, пальці разом, долоні всередину (рис. 14, а).

Руки вперед - прямі руки знаходяться на рівні і на ширині плечей, паралельно одна одній, кисті продовження передпліччя, пальці разом, долоні всередину. Інше положення долоней вказується додатково (рис. 14, б).

Руки в сторони - прямі руки підняті до рівня плечей, пальці разом напружені, долоні донизу. Інше положення долоней вказується додатково(рис. 14, в)

Руки вгору - руки підняті вгору на ширині плечей, паралельно одна одній, пальці разом, долоні всередину (рис. 14, г).

Руки назад - прямі руки максимально відведені назад, долоні всередину (рис. 14, д).

а б в г д

Рис. 14

Руки вліво (вправо) - прямі руки відведені вліво (вправо) і підняті до рівня плечей, паралельно одна одній, пальці разом, долоні донизу (рис. 15,а).

Руки вперед -схресно - прямі руки підняті вперед до рівня плечей, перехрещені на рівні ліктьових суглобів, долоні донизу, пальці разом. Додатково вказувати, яка рука зверху: «руки вперед-схресно правою (лівою)» (рис. 15, б).

Руки вперед-назовні (вперед в сторони) - прямі руки підняті вперед до рівня плечей, відведені в сторону на кут 45º по відношенню до основних положень (вперед, в сторони), пальці разом, долоні донизу (рис. 15, в).

Руки вгору-назовні (вгору в сторони) – прямі руки підняті вгору, відведені в сторони на куту 45º по відношенню до основних положень (вгору, в сторони), пальці разом, долоні в середину (рис. 15, г).

Руки вниз назовні – прямі руки відведені від стегон в сторони на кут 45º по відношенню до основних положень (вниз, в сторони), пальці разом, долоні в середину.

а б в г

Рис. 15





Дата публикования: 2015-01-04; Прочитано: 1866 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...