Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Ілюстрації



Ілюстраціями є креслення, графіки, фотографії, схеми, рисунки, профілі, діаграми, що розташовані в записці і мають найменування. Всі ілюстрації, розміщені в записці, повинні відповідати вимогам, їх варто виконувати на аркушах формату А4, а у виняткових випадках на кратних йому, що складають так, щоб загальна ширина їх не перевищила 200 мм. Ілюстрації поміщають при першому згадуванні про них у тексті на наступній сторінці. На всі ілюстрації в записці повинні бути посилання у курсовому проекті.

При необхідності під ілюстрацією поміщають пояснювальні дані. Ілюстрація позначається словом «Рисунок», з нумерацією та назвою ілюстрації, що поміщають після даних, що пояснюють.

Якщо ілюстрація не може поміститись на одній сторінці, то її можна
переносити на інші сторінки, при цьому назву ілюстрації поміщають на першій
сторінці, пояснювальні дані на кожній сторінці, і під ними вказують: «Рисунок
(продовження)».

Розміщувати ілюстрації треба так, щоб їх було зручно розглядати без повороту записки чи з поворотом її по годинниковій стрілці. Для ілюстрацій може бути використана калька, міліметрівка, ватман чи інший папір, на якому виконується текст записки.

Ілюстрації нумеруються послідовно в межах кожного розділу двома цифрами, з яких перша означає номер розділу, а друга - номер ілюстрації. Наприклад: «Рисунок 1.2 -...», «Рисунок 3.4 -...» тощо. Повторні посилання на раніше приведені ілюстрації дають скороченим словом «дивися», наприклад: «див. рис. 2.5».

На графіках необхідно приводити повне найменування осей координат і через кому - розмірність у скороченому вигляді.

Приклад оформлення рисунку наведено у додатку В.





Дата публикования: 2015-01-10; Прочитано: 253 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...