Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Рецензування і захист курсової роботи



Курсову роботу рецензує викладач. У рецензії він відзначає оцінку курсової роботи, її позитивні сторони і недоліки (рецензія може бути у вигляді підпису викладача на титульному аркуші курсової роботи – з вказанням оцінки за рівень виконання курсової роботи та допуском до захисту або відправлена на доопрацювання з вказанням зауважень на титульному листі та/або по тексту).

Курсова робота, яка має позитивну оцінку, допускається до захисту. При підготовці до захисту студенту необхідно ознайо­митись з рецензією, якщо курсова робота оцінена не на відмінно. На захисті студент повинен розкрити основ­ний зміст роботи, обґрунтувати свій погляд, відповісти на запи­тання викладача чи викладачів.

Після захисту курсової роботи студент отримує оцінку («від­мінно», «добре», «задовільно») та кількість балів при модульно-рейтингової системі оцінювання. Оцінку та кількість балів викладач виставляє в особистий журнал, а також оцінка може також виставлятися в екзаменаційну відомість і залікову книжку студента, якщо таке передбачено учбовим планом.

Робота, оцінена незадовільно, має бути перероблена протягом терміну, встановленого викладачем чи кафедрою.

Оцінку «відмінно» отримує студент, котрий охайно і правильно оформив курсову роботу, яка містить глибокий аналіз питань обраної теми, чітко сформульовані та аргументовані пропозиції і висновки, елементи наукового дослідження в теоретичному та практичному ас­пектах.

Оцінку «добре» одержує студент за роботу, в якій виконані всі зазначені вище вимоги, але є деякі недоліки стилістичного чи ме­тодичного характеру, недостатньо аргументовані висновки і про­позиції. Ця робота має бути виконана правильно й акуратно.

Оцінку «задовільно» отримує студент, у якого робота містить мало елементів наукового дослідження, теоретичні та практичні питання роз­криті неповно, висновки і пропозиції аргументовані недостатньо, оформлення неохайне.

Роботи, які не відповідають установленим вимогам, поверта­ються на доопрацювання.

Особливості оцінювання модульних контрольних робіт: після захисту курсової роботи студент отримує оцінку («відмінно», «добре», «задовільно»), що відповідає визначеної згідно з навчальною програмою для даної спеціальності кількості балів за модульну курсову роботу максимальної («відмінно»), середньої («добре») і мінімальної («задовільно»).






Дата публикования: 2015-01-10; Прочитано: 301 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...