Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Загальні вимоги до курсової роботи



У курсовій роботі студент повинен всебічно й глибоко роз­крити зміст обраної теми, показати знання літературних джерел.

Зміст курсової роботи має відповідати сучасному рівню розвитку економічної науки. Студент повинен глибоко і всебічно висвітлити трудову та соціально-трудову сфери об’єкту, що досліджується, проаналізувати фактичні данні (абсолютні та відносні показники) провести відповідні розрахунки.

Може бути, що в економічній літературі немає єдиної точки зору з методики аналізу об’єкту дослідження, обраного студентом. У цьому разі слід навести думки кількох авторів, дати критичну оцінку їхніх поглядів. Од­ночасно студент повинен викласти власні погляди з даного пи­тання. Це допомагає глибше засвоїти матеріал.

Обсяг курсової роботи залежить від обсягу та глибини проведеного дослідження, але повинен бути в межах 30-40 сторінок стандартного формату, у тому числі приблизний обсяг частин курсової роботи:

1. Титульний лист – 1 сторінка.

2. Реферат – 1

3. Зміст – 1-2 сторінки.

4. Вступ – 2-3 сторінки.

5. Основна частина – 22-32 сторінки.

6. Висновки 2-4.

7. Список використаних джерел – 1-2.

Додатки (якщо мають місце) не враховуються у обсязі 30-40 сторінок, а додаються за необхідністю демонстрації першоджерел, великих масивів даних, матеріалів таких, що безпосередньо не відносяться до дослідження але важливі для пояснень якихось взаємопов’язаних з дослідженням питань.

Зміст роботи повинен відповідати плану, який, у свою чергу, має відбивати сутність теми дослідження, що розглядаєть­ся, її внутрішню структуру і логіку дослідження.





Дата публикования: 2015-01-10; Прочитано: 254 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...