Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Форматування тексту і символів



Для форматування потрібно виділити блок тексту. Працюючи в редакторі текстів Word, ви маєте доступ до всіх шрифтів, що встановлені в Windows. Для того, щоб здійснити зміну шрифту, необхідно скористатися меню на стандартній панелі форматування. Для розкриття даного меню необхідно натиснути на стрілку і вибрати назву шрифту зі списку, що розкрився. Також можна змінювати розмір і накреслення шрифту, розмір змінюється за допомогою меню цифри.

Для того, щоб акцентувати увагу на слові або блоці, можна змінити його накреслення, для цього необхідно натиснути на одну з кнопок, що відповідають за зміну накреслення шрифту: напівжирний, курсив або підкреслений

Для повного форматування шрифту потрібно виконати команди Формат-Шрифт.

Рис 7. Вікно команди Формат-Шрифт

Щоб уводити рідко уживані і спеціальні символи, потрібно використовувати команду Вставка - Символ. Виберіть потрібний вам символ і двічі клацніть кнопкою миші, або за допомогою клавіш керування курсором підведіть до потрібного символу і натисніть клавішу ENTER.





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 179 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...