Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Способи відображення об'єктів у папці



Змінювати розміри і розташування значків папок і файлів у вікні можна, використовуючи команди меню Вид. Команди мають наступне призначення:

- великі значки - відображають об'єкти у вікні у виді значків великого розміру;

- дрібні значки - відображають об'єкти у виді значків маленького розміру, розташованих над іменами папок і файлів;

- список - сортує об'єкти у вікні за їхніми назвами. Спочатку виводяться імена файлів, потім папок;

- таблиця - представляє список об'єктів з докладними зведеннями про їхні атрибути. Перелік атрибутів залежить від рівня ієрархії, на якому знаходиться об'єкт. Для папок, що находились на більш низькому рівні, - ім'я папки, тип, дата і година модифікації. Для файлів додатково наводиться розмір.

Ярлик

Ярлик - це посилання на об'єкт. Ярлики забезпечують швидкий доступ до таких об'єктів, як програма, документ, принтер, локальний чи твердий диск або мережний сервер. З кожним ярликом зв'язаний файл із розширенням *.lnk, що зберігає інформацію про місце перебування і команду для запуску належної програми. Створення ярликів у різних папках, які посилаються на той самий документ, папку чи програму, дозволяє економити дисковий простір, оскільки файл *.lnk займає 1 Кб, а скопійований файл займає дисковий простір, у кілька разів більший.





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 353 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...