Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Підсумки й оцінка педагогічної практики



Завершальним етапом практики є її захист, який відбувається за графіком дирекції. До визначеного часу захисту педпрактики студент має подати своєму методисту з історії всю звітну документацію.

У ході захисту студент інформує членів комісії про виконану роботу та проблеми, що мали місце під час практики, відповідає на поставлені питання.

Методист дає характеристику роботи студента і на основі перевірки звітної документації та відвіданих уроків і виховних заходів пропонує певну оцінку роботи студента. Члени комісії у випадку незгоди із запропонованою оцінкою шляхом голосування (більшістю голосів) оцінюють студента. При виставленні оцінки враховується рівень теоретичної підготовки майбутнього вчителя, якість виконання завдань практики, ступінь оволодіння педагогічними уміннями і навичками, ставлення до учнів, дисциплінованість студента, якість оформлення звітної документації.

Зміст педагогічної практики на 4 курсі (7 семестр)

Види діяльності І модуль ІІ модуль
1. Підготовка і проведення уроків з історії не менше 4-х уроків протягом 1 – 3 тижня практики не менше 4-х уроків протягом 4 – 5 тижня практики
2. Підготовка і проведення виховних заходів не менше 2-х не менше 2-х
3. Відвідання уроків з історії та інших предметів у закріпленому класі постійно постійно
4. Відвідування позаурочних заходів, класних годин постійно постійно
5. Індивідуальна робота з учнем класу постійно постійно
6. Аналіз методичної літератури,вивчення досвіду роботи вчителів, дослідницька діяльність. постійно постійно
7. Пошук інформації, виготовлення наочних засобів навчання. постійно постійно




Дата публикования: 2014-11-28; Прочитано: 290 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...