Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Спосіб застосування назальних мазей і кремів



Стовпчик мазі або крему довжиною біля 0,5 см накладають на ватний тампон і 3-4 рази на добу наносять на передню частину слизової оболонки носової порож-нини. Потім, помірно зтискаючи крильця носа, рівномірно розміщують по всій сли-зовій оболонці.

Пероральні лікарські форми для лікування риніту.

Таблетки – лікарська форма, зручна для застосування, тривало зберігається, не втрачає своїх терапевтичних властивостей.

Капсули містять багатошарові гранули, що забезпечують поступове контро-льоване вивільнення активних компонентів і їх стабільну концентрацію у сироватці крові. У вигляді капсул випускаються комплексні лікарські препарати для лікування симптомів простуди. Як правило, вони містять судинно-звужувальні, антигістамінні, нестероідні протизапальні засоби. Капсули можна призначати як дорослим такі ді-тям. При пероральному використанні діючі речовини разом з током крові попадають у всі частини носових ходів. Дія препарату розвивається повільно, але зберігається тривало.

Безрецептурні лікарські препарати для симптоматичного лікування риніту і умови їх раціонального застосування.

Арсенал сучасних лікарських засобів для симптоматичного лікування риніту достатньо великий.





Дата публикования: 2014-11-28; Прочитано: 269 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...