Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Національні особливості дипломатичного та ділового спілкування в Канаді



Канада – високорозвинена індустріально-аграрна країна. Її населяють англо-канадцы, франко-канадці, корінне населення – індійці і ескімоси. Офіційна мова – англійський і французький. Віруючі – протестанти і католики.

Жінки займають високі пости. Роль жінки виросла останнім часом.

Канадці цінують, коли іноземці знають їх політику і актуальні події, але не вітають, коли іноземці говорять про протиріччя між англо- і франкомовним населенням. Недоцільно висловлювати симпатії до тієї або іншої сторони.

1 липня – День незалежності Канади.

Хороша тема для розмови – спорт. Основні види спорту хокей і бейсбол.

Представницькі заходи в основному проходять в ресторанах. Прийняті зустрічі за ленчем. Вечірні представницькі заходи організовують удома. Під час обіду не палять. За трапезою п'ють найчастіше вино і пиво. У Канаді дотримується старовинний англо-европейскийзастольный етикет.

При візитах прийняті квіти. Вони частіше посилаються або до, або після візиту на знак вдячності за запрошення або гостинність. Букет квітів для хазяйки обов'язковий.

За пригощання не прийнято дякувати, дякують за гостинність.

З канадцем можна розмовляти на будь-яку тему. Проте не потрібно порівнювати США і Канаду.





Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 1805 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...