Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

До Колективного договору



Погоджено» «Затверджено»

Голова об’єднаного Голова правління

профспілкового комітету ВАТ «Трест «Київміськбуд-3»

ВАТ «Трест «Київміськбуд – 3»

_________ В.Г Сваричевський ___________ М.А. Олефір

«___» _____________ 2010 року «___» ___________2010 року

ПОЛОЖЕННЯ

про оплату працівників трудового колективу ВАТ«Трест «Київміськбуд-3» (далі по тексту «Товариство»)

3. Нарахування основної заробітної плати:

3.1. Фонд оплати праці відособлених підрозділів товариства визначається в обсягах фактично виконаних БМР за місяць, накопичується та використовується на протязі виробництва об’єкту.

3.2. В трудовому колективі товариства використовується почасова та почасово-преміальна система оплати праці, для робітників та оплата праці згідно посадових окладів для службовців.

3.3. Доплати, надбавки, гарантійні і компенсаційні виплати здійснюються згідно чинного законодавства в Україні та положень товариства про їх нарахування і оплату, які є в колективному договорі (розділ «Оплата праці») та додатках до нього.

3.4. Для посилення матеріальної зацікавленості працівників у виконанні виробничих завдань та договірних зобов’язань, підвищенні ефективності виробництва якості роботи, щомісячно проводиться преміювання працівників трудового колективу підрозділів товариства через коефіцієнт трудової участі (КТУ).






Дата публикования: 2014-11-19; Прочитано: 232 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...