Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Розділ VII



Гарантії діяльності профспілкової організації

25. Сторона роботодавця:

25.1. Визнає цим договором профком повноважним представником інтересів працівників, на яких поширюється дія колективного договору товариства.

26. Сторона роботодавця зобов’язується:

26.1. Надавати незвільненому від своїх виробничих чи службових обов’язків голові профкому, при необхідності один день на тиждень для виконання його повноважень та громадських обов’язків в інтересах трудового колективу, а також для профспілкового навчання.

26.2. Щомісячно перераховувати на рахунок профкому кошти на культурно-масову, фізкультурну та оздоровчу роботу в розмірі не менше 0,3% фонду оплати праці товариства.

26.3. Поширювати на працівників профкому, за рішенням правління, діючі в товаристві положення про преміювання (виплати винагороди по результатам роботи за рік, КТУ, вислуга років, матеріальна допомога на оздоровлення у зв’язку з щорічною відпусткою та інші пільги) на рівні працівників апарату товариства.

Розділ VIII

Гарантії працівникам під час проведення реорганізації та банкрутства товариства

27. Роботодавець зобов’язується:

27.1. У випадках проведення реорганізації, порушення справи про банкрутство товариства надавати профкому повну інформацію.





Дата публикования: 2014-11-19; Прочитано: 179 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...