Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Строки виплати заробітної плати



18.1. Виплати заробітної плати проводити щомісячно 20 числа. В день виплати заробітної плати працівникам видаються розрахункові листки про суми нарахованої та утриманої заробітної плати.

18.2. Забезпечити виплату відпускних працівникам, що йдуть у відпустку.

18.3. Працівникам, які отримали попередження керівника підприємства про наступне їх звільнення в зв’язку зі скороченням чисельності (штату), виплачувати заробітну плату відповідно до чинних умов оплати праці на цей період і до моменту звільнення.

18.4. Не допускати затримки виплати заробітної плати. За кожний випадок затримки виплати заробітної плати винних у цьому службових осіб притягувати до дисциплінарної і матеріальної відповідальності.

18.5. Заробітна плата керівництву товариства за відпрацьований місяць виплачувати разом з виплатою заробітної плати усім іншим працівникам товариства за цей період.

18.6.Оклади керівникам не підвищувати до повного погашення заборгованості із заробітної плати. Підвищення окладів керівникам проводити одночасно з підвищенням тарифних ставок робітників.

18.7. У період до погашення заборгованості заробітної плати надавати на запит профкому інформацію про надходження коштів на рахунок товариства. (Коментар: Права на отримання профкомам такої інформації передбачено статтею 45 Закон про профспілки).





Дата публикования: 2014-11-19; Прочитано: 233 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...